MwareMwareMwareMwareMware
MwareMwareMwareMware

Soluții
MWARE

Suntem specializați în soluții tehnologice de ultimă oră, oferind soluții cuprinzătoare de Big Data, Inteligență Artificială (AI) și Digitalizare, pentru a revoluționa modul în care operează organizațiile. Soluțiile noastre sunt concepute meticulos pentru a aborda diversele provocări cu care se confruntă organizațiile din diferite sectoare, inclusiv telecomunicații, bancar, retail, sănătate, siguranță publică și instituții guvernamentale.

Soluții de e-guvernare

Soluții de
e-guvernare si
transformare digitală

SoluțiiSmart City

Soluții
Smart City

Soluții de implicare a cetățenilor

Soluții de
implicare a cetățenilor

SIGURANȚĂ PUBLICĂ

SOLUȚII DE MONITORIZARE
A TRAFICULUI URBAN

Soluții de e-guvernare
și transformare digitală

Suită completă de module integrate nativ pentru o implementare rapidă și o extindere facilă a funcționalităților în viitor.

La MWARE, ne angajăm să promovăm transformarea digitală în sectorul public, sporind eficiența, transparența și satisfacția cetățenilor. Soluțiile noastre sunt concepute pentru a fi flexibile și scalabile, adaptându-se cerințelor unice ale fiecărei entități guvernamentale. Colaborați cu noi pentru a porni într-o călătorie către un viitor mai conectat și digital.

Revoluționăm serviciile guvernamentale cu platformele noastre integrate de guvernare electronică - simplificate, sigure și accesibile oricând și oriunde. Creșteți satisfacția cetățenilor și eficiența operațională cu soluțiile noastre de ultimă oră, personalizabile. Adoptați astăzi viitorul guvernării!

Platforme integrate de guvernare electronică

Portal de servicii personalizate

Portalul nostru ușor de utilizat servește ca o destinație unică pentru toate serviciile oferite cetățenilor, oferind acces ușor și o experiență de utilizator fără probleme.

Integrare modulară a serviciilor

Integrare modulară a serviciilorIntegrați fără probleme o gamă largă de servicii publice într-o singură platformă, permițând cetățenilor să acceseze mai multe beneficii fără a fi nevoie să navigheze pe site-uri web multiple sau să se deplaseze la diferite ghișeuri.

Automatizare simplificată fluxurilor de lucru

Automatizați procese complexe, reducând volumul de muncă manuală și crescând eficiența în livrarea serviciilor. Eficientizați fluxurile de lucru cu instrumentele noastre sofisticate de BPM, asigurând procesarea rapidă și fără erori a cererilor și solicitărilor cetățenilor.

Gestionarea securizată a datelor

Cu protocoale avansate de securitate, garantăm siguranța și confidențialitatea datelor sensibile.

Accesibilitate pe mai multe canale

Ne asigurăm că soluțiile noastre de guvernare electronică sunt accesibile prin diverse canale, inclusiv aplicații web și mobile, pentru a satisface nevoile diverse ale cetățenilor.

Gestionarea Centralizată a Documentelor

Stocați și gestionați toate documentele într-un depozit centralizat securizat, facilitând accesul și recuperarea ușoară.

Autentificare multi-factor

Sistemele noastre utilizează metode de autentificare multi-factor de ultimă generație, pentru a asigura acces securizat și eficient la servicii.

Profiluri unificate pentru cetățeni

Creăm profiluri digitale unificate pentru cetățeni, permițând o experiență de servicii simplificată și personalizată.

Informații bazate pe date

Valorificați puterea datelor cu instrumentele noastre de business intelligence, oferind informații utile pentru a îmbunătăți procesul decizional și furnizarea de servicii.

Analiza predictivă

Utilizați analize avansate pentru a anticipa nevoile și tendințele cetățenilor, permițând elaborarea de politici proactivă și îmbunătățirea serviciilor.

Beneficii

 • Informatizarea fluxurilor de lucru pentru reducerea birocrației și creșterea competitivității

 • Asigurarea de servicii publice și decizii strategice susținute digital

 • Îmbunătățirea eficienței operaționale a administrației locale și centrale

 • Implementare de procese de lucru electronice care pot fi măsurate și comparate cu rezultatele așteptate

 • Crearea unui mediu de lucru colaborativ între departamente

 • Implementarea politicilor de tip “mai aproape de cetățean”

Contacteaza-ne

Soluții Smart City

Platformele noastre Smart City abordează provocările cu care se confruntă multe întreprinderi și municipalități, optimizând gestionarea infrastructurii urbane, cum ar fi serviciile de utilități, siguranța publică și controlul traficului. Utilizând tehnologia IoT, analize de date mari și algoritmi de inteligență artificială, soluțiile noastre oferă informații în timp real pentru o guvernare eficientă a orașului și pentru a crea medii urbane mai viabile, mai eficiente și mai durabile.
Revoluționăm serviciile guvernamentale cu platformele noastre integrate de guvernare electronică - simplificate, sigure și accesibile oricând și oriunde. Creșteți satisfacția cetățenilor și eficiența operațională cu soluțiile noastre de ultimă oră, personalizabile. Adoptați astăzi viitorul guvernării!

Platforme inovative de tehnologie urbană

Raportarea infracțiunilor și a activităților suspecte

O platformă de implicare a cetățenilor poate oferi un mecanism pentru ca cetățenii să raporteze infracțiunile și activitățile suspecte direct poliției locale. Cetățenii pot transmite informații prin intermediul platformei, iar poliția poate revizui și urmări rapoartele.

Educație pentru prevenirea criminalității

O platformă de implicare a cetățenilor poate fi utilizată pentru a educa cetățenii cu privire la strategiile de prevenire și siguranță a criminalității. Platforma poate oferi resurse și sfaturi pe subiecte precum securitatea casei, siguranța personală și conștientizarea criminalității cibernetice.

Sisteme de monitorizare și prevenire a infracționalității online

Aceste platforme pot monitoriza activitățile online pentru a identifica infracțiuni cibernetice, fraudă, hărțuire sau amenințări la adresa securității publice. Ele pot utiliza tehnologii de filtrare a conținutului, analiză a datelor și pot fi folosite în colaborare cu autoritățile competente pentru a preveni și a combate activitățile ilegale.

Integrarea mobilității electronice

Facilitați integrarea vehiculelor electrice și a infrastructurii de încărcare, promovarea unor opțiuni de transport mai curate.

Bike-sharing și trasee pietonale

Sprijiniți mobilitatea urbană durabilă prin dezvoltarea de programe de bike-sharing și îmbunătățirea infrastructurii pietonale, încurajând moduri de transport mai sănătoase și ecologice.

Monitorizare a deșeurilor

Un portal dedicat monitorizării și raportării eficiente a deșeurilor generate de organizații. Acesta ar permite organizațiilor să înregistreze și să urmărească cantitățile și tipurile de deșeuri generate, să monitorizeze procesele de colectare, reciclare și eliminare, și să ofere rapoarte detaliate pentru a identifica oportunități de îmbunătățire a eficienței în gestionarea deșeurilor.

Evaluare a impactului deșeurilor

Un portal care ajută organizațiile să evalueze și să măsoare impactul deșeurilor asupra mediului și să identifice potențiale soluții de îmbunătățire. Acesta ar oferi instrumente și ghiduri pentru analiza ciclului de viață al produselor și serviciilor, evaluarea impactului deșeurilor generate și identificarea celor mai eficiente strategii pentru reducerea și gestionarea sustenabilă a deșeurilor.

Monitorizarea emisiilor de gaze cu efect de seră

Această platformă ar permite colectarea și monitorizarea în timp real a datelor legate de emisia gazelor cu efect de seră provenite din diferite sectoare industriale, transport și producție de energie. Prin intermediul senzorilor și a sistemelor de monitorizare conectate, datele despre emisii sunt colectate și analizate în timp real, oferind informații imediate și actualizate despre nivelurile de emisii. Aceasta sprijină monitorizarea eficientă a progresului în reducerea emisiilor și dezvoltarea de politici și soluții adecvate pentru a gestiona impactul asupra mediului.

Beneficii

 • Eficientizați gestionarea serviciilor urbane și a infrastructurii, rezultând economii de costuri și îmbunătățirea furnizării serviciilor.

 • Îmbunătățiți calitatea vieții pentru locuitorii orașului prin reducerea traficului, îmbunătățirea serviciilor publice și asigurarea unor comunități mai sigure.

 • Încurajează implicarea comunității, oferind putere cetățenilor cu informații și instrumente pentru a participa la inițiativele municipalității.

 • Promovați sustenabilitatea mediului prin gestionarea optimizată a resurselor și reducerea emisiilor.

 • Atrageți afaceri și investiții pentru o creștere economică prin furnizarea unui mediu urban eficient și avansat din punct de vedere tehnologic.

 • Împuterniciți planificatorii orașului și factorii de decizie politică cu informații utile pentru a lua decizii informate, bazate pe date.

Contacteaza-ne

Soluții de implicare a cetățenilor

Platformele noastre facilitează participarea activă a cetățenilor prin mecanisme de feedback și sondaje, asigurând că serviciile guvernamentale sunt aliniate cu nevoile publice. Oferim instrumente pentru comunicarea eficientă și schimbul de informații între guvern și cetățeni.

Platforme digitale pentru cetățeni

Solicitări de servicii

Platforma poate fi utilizată pentru a le permite cetățenilor să trimită online cereri de servicii pe care le pot obține de la Primărie, de la diversele compartimente, cum ar fi urbanism, cadastru, agricol, s.a. Acest lucru ajută cetățenii să trimită mai ușor solicitări și poate îmbunătăți timpul de răspuns.

Efectuarea programărilor online

Programarea online oferă cetățenilor o modalitate convenabilă și mai accesibilă de a programa întâlniri cu oficialii instituției. Cetățenii își pot rezerva întâlniri la orice oră din zi, fără a fi nevoie să aștepte la coadă sau să viziteze personal birourile instituției. Acest lucru poate reduce, de asemenea, timpul petrecut de angajații instituției pentru gestionarea programării întâlnirii, permițându-le să se concentreze pe sarcini mai importante.

Raportarea de probleme

Cetățenii pot folosi platforma pentru a raporta probleme din comunitatea lor, cum ar fi gropi în asfalt, defecțiuni la sistemul de iluminat public, deranjarea ordinii publice, mașini abandonate, neridicarea gunoiului menajer sau alte probleme. Platforma poate fi utilizată apoi pentru a urmări progresul acestor sesizări și pentru a oferi actualizări comunității.

Sondaje comunitare

Platforma poate fi utilizată pentru a efectua sondaje pentru o gamă largă de probleme, de la infrastructură și servicii publice până la propuneri de politici, pentru a fi votate de cetățeni. Aceste date pot fi apoi folosite pentru a informa luarea deciziilor și pentru a ajuta la prioritizarea nevoilor comunității.

Consultări publice

Platforma poate fi utilizată pentru a colecta feedback de la cetățeni cu privire la adoptarea unor reglementări, politici, planuri și proiecte propuse. Platforma poate permite cetățenilor să-și împărtășească gândurile și ideile cu privire la aceste subiecte, care pot fi revizuite și luate în considerare de factorii de decizie. Acest lucru poate ajuta la asigurarea faptului că deciziile sunt informate de nevoile și preocupările comunității.

Bugetarea participativă

Platforma poate fi utilizată pentru a facilita bugetarea participativă, în care cetățenii pot propune și vota cum ar trebui alocate fondurile publice în comunitatea lor. Acest lucru ajută la asigurarea faptului că resursele guvernamentale sunt utilizate într-un mod care se aliniază cu prioritățile cetățenilor.

Întâlniri virtuale cu primăria

Platforma poate fi utilizată pentru a găzdui ședințe virtuale de primărie, în care cetățenii se pot angaja în discuții în timp real cu oficialii aleși și personalul primăriei. Acest lucru ajută ca primăria să fie mai accesibilă și mai receptiva la nevoile cetățenilor.

Beneficii

 • Oferiți cetățenilor acces facil la informații și actualizări, construind încredere și siguranță în instituțiile publice și sporind transparența.

 • Simplificați furnizarea de servicii și raportarea problemelor, conducând la soluții mai rapide și la o satisfacție mai mare a cetățenilor.

 • Încurajați o participare mai activă și mai implicată a cetățenilor, făcându-le mai ușor persoanelor fizice să își exprime opiniile, să participe la procesele de luare a deciziilor și să contribuie la comunitatea lor.

 • Utilizați feedback-ul cetățenilor și analiza datelor pentru a lua decizii informate, bazate pe dovezi care reflectă nevoile și preferințele comunității.

 • Facilitați comunicarea directă și eficientă între cetățeni și instituțiile guvernamentale, reducând barierele și sporind capacitatea de răspuns.

Contacteaza-ne

Soluții de monitorizare a traficului urban

Soluția noastră de monitorizare a traficului urban reprezintă o abordare revoluționară pentru transformarea inovatoare a experienței de transport public, sporind în același timp semnificativ eficiența operațională a companiilor de transport. Utilizând algoritmi avansați, procesarea volumelor mari de date și învățarea automată, soluția noastră optimizează meticulos gestionarea traficului. Prin realizarea unui echilibru optim între îmbunătățirea experienței pasagerilor și economiile de costuri operaționale, software-ul nostru nu numai că îmbunătățește eficiența operațiunilor de transport public, dar asigură și o experiență de călătorie mai fiabilă și plăcută pentru călători.

Soluție software optimizată pentru transport public

Optimizarea programului șoferului

Utilizează algoritmi complecși pentru a crea o programare optimă, reducând semnificativ costurile prin țintirea ineficiențelor în practicile tradiționale de programare.

Analiza datelor în timp real

Folosește analiza de volume mari de date pentru a procesa și analiza datele de transport în timp real, asigurându-se că programele sunt ajustate dinamic în funcție de cererea și condițiile reale.

Predicții de învățare automată

Integrează învățarea automată pentru a prezice orele de vârf, cererea pasagerilor și rutele optime, permițând ajustări proactive ale nivelurilor de servicii.

Instrumente cuprinzătoare de raportare

Oferă rapoarte detaliate despre performanța operațională, economii de costuri și îmbunătățiri ale serviciilor, oferind informații valoroase pentru luarea deciziilor strategice.

Îmbunătățirea experienței pasagerilor

Include instrumente concepute pentru a îmbunătăți fiabilitatea și confortul transportului public, inclusiv actualizări în timp real și mecanisme de feedback.

Tabloul de bord pentru managementul costurilor

Oferă un tablou de bord specializat pentru monitorizarea și gestionarea costurilor operaționale, concentrându-se în special pe cheltuielile cu forța de muncă, cea mai mare componentă a costurilor.

Informații privind operațiunile ecologice

Generează recomandări pentru rute și programe care minimizează impactul asupra mediului, susținând obiectivele de sustenabilitate.

Integrare perfectă

Asigură o integrare ușoară cu sistemele existente de management al transportului, facilitând o tranziție lină la operațiuni optimizate.

Beneficii

 • Reducere semnificativă a costurilor, prin optimizarea programării șoferilor, urmărind reducerea cheltuielilor legate de salarii cu cel puțin 10%, având un impact semnificativ asupra profitului companiilor de transport.

 • Eficiență operațională îmbunătățită prin programarea bazată pe date și optimizarea rutelor, asigurându-se că resursele sunt utilizate în mod eficient, ceea ce duce la economii de costuri operaționale.

 • Oferă o experiență de transport public mai fiabilă și convenabilă prin actualizări în timp real și niveluri optimizate de servicii, crescând satisfacția utilizatorilor și numărul de călători.

 • Oferă managerilor de transport informații acționabile derivate din analize avansate, facilitând decizii informate care îmbunătățesc calitatea și eficiența serviciilor.

 • Sprijină operațiunile de transport ecologice prin optimizarea rutelor și programelor pentru a reduce emisiile, aliniindu-se la inițiativele ecologice.

  Utilizează analiza predictivă pentru a adapta serviciile la cerințele în schimbare ale pasagerilor, asigurând niveluri ridicate de servicii în orele de vârf și utilizarea eficientă a resurselor în perioadele de vârf.

Contacteaza-ne