servicii

Mware
MwareMwareMwareMware

mware

Mware

Planificare
personalizată PENTRU O SOLUȚIE UNICĂ ȘI EFICIENȚĂ

Analiza și elaborarea cerințelor funcționale și non-funcționale

Acest serviciu reprezintă primul pas în dezvoltarea unei soluții informatice de succes. Echipa noastră de specialiști IT se angajează într-un dialog strâns cu clientul pentru a înțelege în profunzime obiectivele și cerințele proiectului. Abordăm o gamă variată de aspecte, de la cerințele funcționale (ce trebuie să facă sistemul) la cele non-funcționale (cum trebuie să performeze și să fie securizat). Prin documentarea completă a acestor cerințe, cream o bază solidă pentru întregul proiect, asigurându-ne că toate părțile implicate au o înțelegere clară a așteptărilor și obiectivelor.

Mware AAnaliza
Proiectare tehnică

Proiectare tehnică

Proiectarea este o etapă-cheie a procesului de dezvoltare a soluției informatice. Specialiștii noștri proiectează arhitectura tehnică a soluției, definind elementele esențiale ale sistemului, inclusiv infrastructura, modulele de software și bazele de date. Ne asigurăm că arhitectura este scalabilă pentru a se adapta nevoilor viitoare, securizată pentru a proteja datele și eficientă, din punct de vedere al resurselor. Această etapă joacă un rol crucial în asigurarea unei implementări de succes, oferind o structură bine gândită pentru dezvoltare și ulterior, implementare.

ANALIZĂ DE BUSINESS

ANALIZĂ DE BUSINESS

Mware oferă servicii care facilitează structurarea datelor, a proceselor și a documentelor, pentru a asigura o conexiune eficientă și o aliniere optimă cu obiectivele organizației tale.

PROIECTARE TEHNICĂ

Specialiștii noștri depun eforturi susținute pentru a înțelege cerințele unice ale clienților și pentru a dezvolta soluții personalizate și eficiente, în deplină concordanță cu structura și obiectivele organizației.

ANALIZĂ DE BUSINESS

CONSULTANȚĂ IT

Specialiștii noștri proiectează arhitectura tehnică a soluției, definind elementele esențiale ale sistemului, asigurându-se că arhitectura este scalabilă pentru a se adapta nevoilor viitoare, securizată pentru a proteja datele și eficientă, din punct de vedere al resurselor.

ANALIZĂ DE BUSINESS

Execuție
OPERATIVĂ PENTRU UN PRODUS FINAL ROBUST ȘI FIABIL

Mware Executie

Implementare și dezvoltare soluție informatică

După ce proiectarea arhitecturii este finalizată, echipa noastră se angajează în procesul de dezvoltare a soluției informatice. Ne asigurăm că fiecare aspect al soluției este implementat în conformitate cu cerințele. Calitatea și corectitudinea codului sunt esențiale pentru a obține un produs final robust și fiabil.

Integrare soluție informatică cu sistemele utilizate de către clienți

Această etapă implică conectarea soluției noastre la sistemele și infrastructura existente ale clienților. Utilizăm protocoale standard și tehnologii de integrare pentru a facilita transferul de date și funcționalități între soluție și sistemele clientului. Scopul nostru este să asigurăm o interconectare fluentă și să eliminăm posibilele incompatibilități. Integrarea eficientă este crucială pentru o funcționare armonioasă a întregului ecosistem IT al clientului. Abordăm această etapă cu mare atenție la detalii pentru a minimiza orice impact negativ asupra operațiunilor existente.

Integrare

ANALIZĂ ȘI COLECTARE DE DATE

Produsul final, dezvoltat de experții noștri, este stabil, fiabil și versatil, intensificând eficacitatea operațională a organizațiilor. În plus, potențează optimizarea performanței și consolidează avantajul competitiv al organizațiilor.

ANALIZĂ ȘI COLECTARE DE DATE

TEHNOLOGII DE INTEGRARE

Tehnologiile noastre de integrare permit conexiuni fluide între sisteme și aplicații, optimizând eficiența operațională. Scopul nostru este să asigurăm o interconectare fluentă și să eliminăm posibilele incompatibilități.

TEHNOLOGII DE INTEGRARE

SECURITATE CIBERNETICĂ

Tehnologiile de integrare pe care le folosim facilitează transferul de date și funcționalități între soluția creată de noi și sistemele organizației, luând in calcul întregul ecosistem IT al organizației, asigurând astfel o integrare eficientă și totodată, performantă.

SECURITATE CIBERNETICĂ

TestareUNITARĂ PENTRU INTEGRARE ȘI PERFORMANȚĂ

Testare soluție informatică

Testare soluție informatică

Testarea soluției este esențială pentru garantarea calității produsului final. În această fază, efectuăm teste riguroase pentru a identifica și corecta orice erori sau vulnerabilități înainte de implementare. Procesul de testare include teste unitare, de integrare și de performanță. Astfel, ne asigurăm că soluția este robustă, securizată și performantă. Testele ne permit să identificăm și să remediem orice probleme sau erori înainte ca acestea să ajungă la utilizatorii finali, asigurând astfel o experiență de utilizare fără probleme.Proiectare și realizare arhitectură tehnică:

TESTE UNITARE DE INTEGRARE ȘI PERFORMANȚĂ.

Prin aceste teste avansate, confirmăm conectivitatea și compatibilitatea între componente, asigurând funcționarea eficientă și fiabilă a sistemelor, eliminând riscurile și asigurând performanță optimă pentru toate procesele organizaționale.

TESTE UNITARE DE INTEGRARE ȘI PERFORMANȚĂ.

SOLUȚIE SECURIZATĂ ȘI PERFORMANTĂ.

Cu o soluție software sigură și eficientă, garantăm protejarea datelor și confidențialitatea, optimizând performanța în mod sustenabil, pentru rezultate optime și perfect adaptate nevoilor organizaționale.

SOLUȚIE SECURIZATĂ ȘI PERFORMANTĂ.

ACCESIBILITATE ȘI FLEXIBILITATE

Testele riguroase pe care le facem garantează calitatea produsului final. Testarea ajută la corecția eventualelor erori sau vulnerabilități, garantând un produs final accesibil, flexibil și totodată, perfect adaptat nevoilor clientului.

ACCESIBILITATE ȘI FLEXIBILITATE

SuportȘI MENTENANȚĂ PROACTIVE ȘI REACTIVE

Instruire utilizatori cheie și utilizatori finali

Pe măsură ce implementarea se apropie de final, oferim instruire personalizată pentru utilizatorii cheie și utilizatorii finali ai soluției. Această instruire se adaptează la nevoile specifice ale fiecărui client și acoperă aspectele practice ale utilizării și administrării soluției. Scopul este să asigurăm că toți utilizatorii pot interacționa cu sistemul în mod eficient și să poată valorifica în întregime beneficiile acestuia. Instruirea reprezintă un pas esențial pentru a spori adoptarea soluției și pentru a minimiza erorile și confuziile în utilizare.

Instruire utilizatori cheie și utilizatori finali
Realizare documentație și manuale utilizare:

Realizare documentație și manuale utilizare:

După finalizarea implementării, oferim documentație detaliată și manuale de utilizare. Aceste resurse sunt esențiale pentru ca utilizatorii să înțeleagă modul de operare a soluției și să poată face față cu ușurință oricăror probleme sau sarcini administrative. Documentația oferă un ghid clar pentru administrarea, întreținerea și utilizarea soluției informatice, ceea ce simplifică semnificativ procesul de adoptare și operare.

Suport tehnic și mentenanță proactivă și reactivă

Oferim suport tehnic continuu pentru a menține soluția funcțională și eficientă pe termen lung. Suportul pe care îl oferim include monitorizare proactivă pentru identificarea potențialelor probleme înainte ca acestea să devină critice, precum și un suport reactiv pentru a răspunde rapid la orice solicitări sau incidente tehnice. Mentenanța proactivă include actualizări de securitate, îmbunătățiri ale performanței și adaptări la schimbările tehnologice. Acest serviciu asigură o funcționare lină și fără întreruperi a soluției informatice pe termen lung, contribuind la menținerea eficienței și disponibilității acesteia.

Suport tehnic și mentenanță proactivă și reactivă

INSTRUIRE PERSONALIZATĂ

Oferim o instruire care se adaptează la nevoile specifice ale fiecărui client, care acoperă aspectele practice ale utilizării și admnistrării soluției în mod eficient.

INSTRUIRE PERSONALIZATĂ

DOCUMENTAȚIE ȘI MANUALE DE UTILIZARE

Documentația oferă un ghid clar pentru administrarea, întreținerea și utilizarea soluției informatice, ceea ce îmbunătățește substanțial procesul de adoptare, operare și asimilare a soluției informatice implementate.

DOCUMENTAȚIE ȘI MANUALE DE UTILIZARE

MENTENANȚĂ PROACTIVĂ ȘI REACTIVĂ

Suportul pe care îl oferim include monitorizare proactivă pentru identificarea potențialelor probleme, înainte ca ele să devină critice. Totodată, oferim și suport reactiv pentru a răspunde rapid la orice solicitări sau incidente tehnice.

MENTENANȚĂ PROACTIVĂ ȘI REACTIVĂ