Big Connect Virtual Machine

BigConnectVirtual Machine

O platformă inovatoare concepută pentru a transforma modul în care organizațiile din diverse industrii gestionează pregătirea și rularea aplicațiilor în diferite medii sau platforme de lucru. Indiferent de platforma de orchestrare pe care o utilizați sau de dispozitivele de calcul din infrastructura dumneavoastră, soluția noastră se remarcă drept cel mai adaptabil și ușor de utilizat instrument disponibil.

CERE O OFERTA
BigConnectVirtual Machine

BigConnect Virtual Machine

Organizațiile pot scala rapid și ușor resursele și aplicațiile în funcție de necesități, adaptându-se cerințelor fluctuante ale mediului de lucru.

Gestionarea operațiunilor

Gestionarea operațiunilor

Creați, gestionați și scalați cu ușurință containerele de aplicații. Obțineți acces instantaneu la jurnalele, statisticile și operațiunile din consolă, făcând gestionarea containerelor mai ușoară.

Interfață ușor de utilizat

Interfață ușor de utilizat

Platforma noastră oferă o interfață grafică rapidă și intuitivă, ce permite administratorilor de sistem să reducă la minim complexitatea activităților operaționale, să beneficieze de administrare și monitorizare centralizată și să gestioneze sistemele IT din cadrul organizației în mod uniform și eficient.

Gestionare multi-mediu

Gestionare multi-mediu

Controlați cu ușurință mai multe medii dintr-o singură instanță centrală de BigConnect VM, simplificându-vă operațiunile cu medii complexe sau multiple și economisind timp prețios. Această caracteristică ajută la menținerea coerenței, eficienței și controlului în diferite implementări.

Monitorizare și jurnalizare

Monitorizare și jurnalizare

Obțineți informații valoroase despre performanța containerelor de aplicații și a serviciilor pentru a asigura o funcționare optimă, cum ar fi jurnalele în timp real și valorile de monitorizare.

Big Connect Virtual Machine

Big ConnectVirtual Machine
Beneficii

Eficiența costurilor

Platforma eficientizează procesele de gestionare a containerelor de aplicații, reducând timpul și resursele necesare pentru gestionarea implementărilor, ceea ce duce la reducerea costurilor operaționale.

Productivitate îmbunătățită

Cu instrumente ușor de utilizat și funcții de automatizare, platforma simplifică implementarea, gestionarea și scalarea aplicațiilor, permițând atât utilizatorilor începători, cât și utilizatorilor experimentați să gestioneze mai rapid și mai eficient mediile de aplicații.

Securitate îmbunătățită

Controlul accesului bazat pe roluri și alte caracteristici de securitate ajută la menținerea mediilor securizate, asigurându-se că utilizatorii au niveluri de acces adecvate la resurse, ajutând la prevenirea accesului neautorizat și a potențialelor încălcări de securitate.

Big ConnectVirtual Machine
Big Connect
Virtual Machine
‍‍‍
Feedback de la clienții noștri

Mware este un colaborator valoros și de încredere, atât din punct de vedere al execuției soluției tehnice, dar și din punct de vedere al relației între specialiștii noștri, având de fiecare dată din partea lor toată atenția, suportul și disponibilitatea necesare unei bune colaborări.

IGI

mai multe