BIGCONNECT ANSWERS

BigConnect
Anwsers

Big Connect Answers este un produs avansat de analiză și prezentare a datelor, care transformă datele brute în informații valoroase și insight-uri relevante care vin în sprijinul procesului decizional din cadrul organizațiilor. Totodată, prin intermediul raportării avansate pe care Mware o oferă, organizațiile pot beneficia de o înțelegere mai profundă a datelor, identificând tendințe, modele și relații critice care influențează și amplifică performanța.

CERE O OFERTA
BigConnect Anwsers

BIG CONNECTANSWERS

Într-un mediu de afaceri în continuă schimbare, datele reprezintă un activ valoros și capacitatea de a le analiza și interpreta într-un mod agil și eficient devine crucială pentru a rămâne competitiv pe piață. Prin adoptarea și integrarea unui astfel de produs, organizația devine pregătită să facă față provocărilor digitale și să se adapteze rapid la schimbări pentru a-și consolida poziția în industrie și a obține avantaje competitive durabile.

Explorarea datelor

Interogare vizuală

Soluția dispune de un generator de interogări vizuale care permite utilizatorilor să interogheze date. Interogarea se poate face fără a avea cunoștințe SQL, folosind o interfață simplă și intuitivă, dar totodată se poate realiza și o interogare complexă, destinată utilizatorilor mai avansați.

X-Ray

X-Ray

BigConnect Answers poate face o analiza implicită asupra datelor dintr-o tabelă pentru a obține rapid rezultate impresionante: distribuția datelor pe valori, in timp, geografic, pe legături etc.

Rulare Periodica

Tablouri de bord interactive

Instrumentul permite crearea și partajarea de rapoarte și tablouri de bord atractive și dinamice, susținând o gamă largă de tipuri de vizualizare și poate găzdui atât sarcinile de lucru analitice la scară largă, cât și fluxurile de lucru operaționale zilnice. Instrumentul asigură un proces facil pentru producerea de rapoarte și tablouri de bord atractive și dinamice, sporind astfel atractivitatea vizuală și eficacitatea prezentării datelor.

Model de date configurabil

Modele de date semantice

Administratorii pot configura modelul de date format din tabele si coloane in funcție de necesitățile organizației. Datele surse sunt transformate automat, astfel încât experiența utilizatorilor sa fie unitară și sa ascundă complexitatea datelor sursa. Soluția permite crearea de modele semantice bogate în metadate, care permit interogări consistente și reduc repetarea, sporind eficiența analizei datelor.

BIGCONNECT ANSWERS

Big Connect
AnswersBeneficii

Scalabilitate și flexibilitate
  • Scalabil pentru diferite dimensiuni de organizații și industrii.

  • Analiză flexibilă a datelor, permițând gestionarea atât a sarcinilor de lucru analitice la scară largă, cât și a datelor operaționale de zi cu zi.

Productivitate și performanță

  • Implementare și configurare rapide și ușoare.

  • Utilizatorii pot efectua analize de date în mod independent, reducând dependența de echipele IT.

  • Utilizează mecanisme de caching în memorie, pentru a reduce cat mai mult impactul asupra sistemelor sursă.

Securitatea datelor

  • Interogările datelor vor fi filtrate prin modelul virtual pentru a impune reguli de securitate pe diferite niveluri. (edited)

  • Mecanismul de permisiuni este orientat spre utilizatori si grupuri de utilizatori.

  • Acțiunile utilizatorilor sunt auditate, permițând administratorilor analizarea accesului din consolele de administrare.

BIGCONNECT ANSWERS
BIGCONNECT ANSWERS
Feedback de la clienții noștri

Mware este un colaborator valoros și de încredere, atât din punct de vedere al execuției soluției tehnice, dar și din punct de vedere al relației între specialiștii noștri, având de fiecare dată din partea lor toată atenția, suportul și disponibilitatea necesare unei bune colaborări.

IGI

mai multe