MWareApplication Server

Un server de aplicații este o componentă esențială a infrastructurii IT, special concepută pentru a gestiona și facilita funcționarea eficientă a aplicațiilor. Acesta oferă un mediu în care aplicațiile pot rula și comunica cu alte sisteme și dispozitive.

CERE O OFERTA
MWare Application Server

Mware Application Server

Serverul de aplicații acționează ca un intermediar întrecererile primite de la utilizatori și aplicațiile corespunzătoare, asigurând gestionarea și direcționarea adecvată a acestora.

Mware Application Server ajută la gestionarea, procesarea, actualizarea și centralizarea datelor și informațiilor în timp real, facilitând astfel comunicarea între diversele aplicații, platforme, sisteme de administrare a conținutului. Practic, serverul nostru de aplicații poate integra și gestiona toate procesele și departamentele organizației — comunicare și colaborare internă, securitatea și protecția datelor, producție, analiza și raportarea datelor, vânzări, contabilitate, resurse umane etc, oferind o soluție eficientă și valoroasă pentru a sprijini operațiunile și obiectivele organizației, aducând beneficii semnificative într-o manieră optimă.

Front-end HTTP

Front-end HTTP

Serverul web al MWARE Application Server funcționează ca poartă de intrare pentru aplicațiile instalate pe serverul de aplicație, fiind în măsură să direcționeze traficul IPv4/IPv6 în cadrul unui cluster pe bază de diverși algoritmi de distribuirea încărcării: Round-Robin, Weighted etc.

SSO

SSO

Serverul web poate funcționa ca singur punct de autentificare și autorizare pentru aplicațiile instalate pe MWARE Application Server.

Rescriere URL

Rescriere URL

Serverul web dispune de un plugin pentru rescrierea adreselor URL folosind expresii REGEX compatibile PCRE.

Plugin-uri

Plugin-uri

Serverul web dispune de un mecanism de plugin-uri ce pot fi încărcate dinamic, pe baza configurației realizate de un administrator. Plugin-urile adresează funcții ca: autentificare și autorizare, SSL, logging, scripting, proxy și reverse-proxy, rescriere request-uri, CGI etc.

Mware Application server

Mware
Application server
‍‍Beneficii

Eficientizare
  • Scalabilitate adaptabilă și eficientă pentru dezvoltarea aplicațiilor.

  • Administrare centralizată și eficientă a aplicațiilor și resurselor.

  • Personalizare și adaptare a aplicațiilor la nevoile organizației

Flexibilitate

  • Integrare ușoară și interoperabilitate între aplicații și servicii.

  • Monitorizare precisă și analiză detaliată a performanței aplicațiilor.

  • Extinderea funcționalității aplicațiilor prin integrarea cu alte servicii și tehnologii

transparență și Securitate  

  • Securitate sporită și protecție avansată a datelor.

  • Suport flexibil pentru servicii web și integrare cu alte sisteme.

  • Reducerea timpului de dezvoltare și implementare a aplicațiilor noi

MWare Application Server
MWare
Application server
‍‍‍
Feedback de la clienții noștri

Mware este un colaborator valoros și de încredere, atât din punct de vedere al execuției soluției tehnice, dar și din punct de vedere al relației între specialiștii noștri, având de fiecare dată din partea lor toată atenția, suportul și disponibilitatea necesare unei bune colaborări.

IGI

mai multe