mWARE

Mware Portal

MWARE Portal este o platforma web de nivel Enterprise pentru construirea de solutii care produc rezultate imediate si de valoare pe termen lung.

Portalul este o solutie de tip „all-in-one” ce pune la dispozitie o cale de a maximiza randamentul investitiilor prin:

Organizatiile folosesc Liferay pentru a construi solutii robuste de business cum ar fi portaluri de self-service, spatii de lucru pentru schimbul de cunostinte, site-uri dinamice Web 2.0, retele sociale generatoare de vânzari, integrarea aplicatiilor la nivel de organizatie.

MWARE Portal se preteaza la implementari pentru intreaga organizatie si ruleaza pe serverele de aplicatii, bazele de date si sistemele de operare existente pentru a elimina noi cheltuieli cu infrastructura. Este extrem de scalabil si suporta milioane de utilizatori si de afisari de pagini pe zi, sustine metodologii de scalare atât orizontale si verticale, ofera o configuratie de tip cluster pentru disponibilitate ridicata, pune in aplicare cele mai importante zece recomandari OWASP de practici de securitate, are optiuni pentru solutii de scalabilitate, cum ar fi de Terracotta, Oracle RAC, si altele.

MWARE Portal este bazat pe standarde si adera la standardele deschise pentru continut, portlet-uri, servicii web si de tehnologii de prezentare pentru a reduce costurile de dezvoltare si are suport flexibil de scripting care ii permite sa ruleze PHP, Ruby, Python, Grails si alte tehnologii de scripting in cadrul unui framework Java robust.

MWARE Portal este cel mai bun mod prin care organizatiile pot sa profite de inovatia Liferay de lider de piata, cu expunere redusa la risc si stabilitatea pe termen lung a software-ului cu suport profesional.

MWARE Portal este configurat pentru medii Enterprise care au nevoie de suport pentru redundanta, failover si load-balancing pentru a asigura disponibilitatea maxima a solutiei implementate. Caracteristici exclusive MWARE Portal, cum ar fi managementul imbunatatit al memoriei si suport pentru Terracotta va permite sa scalati sistemul eficient pe masura ce baza dumneavoastra de utilizatori creste.

Tehnologia Liferay a fost evaluata ca fiind una dintre cele mai sigure platforme de portal ale pietei, prin utilizarea de standarde ale industriei, tehnologii de criptare de nivel guvernamental.

MWARE Portal este optimizat pentru toate serverele de aplicatii si baze de date importante pentru performante optime in conditii de sarcina ridicata. Configurat pentru a satisface nevoile critice de viteza si de scalabilitate ale implementarilor la nivelul organizatiilor mari, MWARE Portal ofera toate capabilitatile esentiale ale produsului de baza Liferay intr-o forma adaptata pentru utilizarea in productie si cu multe extensii ale functionalitatilor pretabile mediului Enterprise.

Features

Baza de Date de Cunostinte

Baza de Date de Cunostinte utilizeaza capacitatile de colaborare pentru a oferi o cale de mijloc intre crearea centralizata a continutului si distribuirea continutului; este mai structurata decât un wiki, dar mai putin formala decât un sistem de management al continutului.

In timp ce anumite elemente trebuie sa fie furnizate de catre un administrator sau de catre un manager al site-ului, pe de alta parte, utilizatorii finali vota daca aceste elemente le sunt utile si pot adauga comentarii pentru a imbunatati calitatea informatiei.

Wiki

Fiecare comunitate are propriul sau Wiki, cu propriul sau sistem de permisiuni. Oricine care are permisiuni de a schimba, are capacitatea de a contribui rapid la adaugarea de noi informatii in "enciclopediile on-line".

Forumuri de Discutii

Forumul de Discutii este solutia ideala pentru a facilita conversatii despre idei in cadrul unui departament, proiect sau echipe, sau chiar pentru a surprinde si impartasi cunostintele "tacit" in cadrul unui grup de lucru.

Forumul de Discutii oferit in cadrul MWARE Portal ofera toate functionalitatile clasice ale unui forum de discutii si vine aditional cu elemente inovative. Astfel, exista posibilitatea de a crea discutii si categorii, se pot eticheta discutiile si mesajele iar editarea se face folosind un editor WYSIWYG ce asigura corectitudinea si consistenta datelor introduse

MWARE Portal permite generarea de statistici si rapoarte despre activitatile Forumului si a posturilor recente, iar utilizatorii au posibilitatea de a se abona prin RSS sau prin Email la o discutie. La fel ca toti ceilalti portleti, Forumul este protejat de un sistem de permisiuni care permit niveluri diferite de control pentru utilizatori diferiti.

Bloguri

Blogul MWARE Portal reuneste cele mai bune caracteristici de instrumente de blogging, impreuna cu beneficiile sociale moderna. Blog-uri permite utilizatorilor sa faca schimb de informatii si sa faciliteze conversatii direct in cadrul unui site web, un intranet, extranet sau retea sociala.

Caracteristicile includ un editor intuitiv WYSIWYG, link-uri cu social bookmarking, notificari prin e-mail, precum si un sistem de management al continutului. Utilizatorii pot subscrie la blog-uri prin intermediul RSS si pot programa continut care urmeaza sa fie publicate la date si ore specifice.

Raportarea Abuzului

MWARE Portal furnizeaza un serviciu de "Raport abuz", care permite membrilor comunitatii si utilizatorilor sa raporteze continutul neadecvat pe din cadrul portalului.

RSS

MWARE Portal ofera feed-uri RSS pentru a permite utilizatorilor sa subscrie la diferitele modificari ce au loc in cadrul elementelor de continut.

Urmarirea Activitatilor

Pentru a monitoriza cele mai recente activitati din Blog, Forumul de Discutii, Wiki sau a altor elemente de continut. Aceasta informatie este afisata in portletul "Activitate recenta" si optional pe peretele Facebook.

Mesagerie Instan

O lista de prieteni afiseaza automat numele tuturor celorlalti utilizatori conectati la portal. Daca aveti ceva de comunicat, le puteti trimite imediat un mesaj instant, iar acestia il vor primi imediat. MWARE Portal ofera facilitati de chat cum ar fi poze de profil, si setarea de mesaje de tip „away”. Pentru confortul dvs., fereastra de chat apare in permanenta in partea de jos a ecranului, in timp ce conversatiile sunt realizate in conditii de siguranta utilizând firewall-ul companiei.

Email

Daca aveti nevoie sa trimiteti un e-mail, puteti face acest lucru direct din portal. Un client complet de webmail bazat pe Ajax, cu o interfata eleganta si, in acelasi timp, user-friendly si configurabil poate sa interactioneze cu mai multe servere de e-mail IMAP

Calendar Partajat

Calendare partajate, permit utilizatorilor sa creeze, sa gestioneze si sa caute evenimente. Evenimentele pot fi partajate intre comunitati si pot fi setate alerte pentru evenimentele ulterioare prin e-mail, SMS sau Mesagerie Instant. Sprijinul Microformat si Calendaring permit transferul de informatii despre evenimente si utilizatori prin intermediul standardelor Web 2.0.

Anunturi si Alerte

MWARE Portal permite utilizatorilor sa trimita mesaje diferitelor grupuri de utilizatori, fie ca acestea sunt simple anunturi sau buletine de stiri (newsletters).

Fiecare utilizator poate decide cum sa le primeasca: prin intermediul portalului, notificari SMS, e-mail sau prin modul de receptie suplimentare configurabile de catre administratorul portalului

Rating Social

MWARE Portal masoara automat contributia si participarea unui utilizator si valoarea informatiilor pe care acesta le contribuie in cadrul portalului. In acest fel utilizatorii pot câstiga rating prin efectuarea anumitor activitati in cadrul comunitatilor de lucru cum ar fi adaugarea si vizualizarea de continut si comentarii.

Connect
with
us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

+40 31 428 2612

Calea Floreasca 169a, Bucuresti, Romania
office@m-ware.eu